Innovatie
Effectiviteit
Kwaliteit
Prijsbewust
Know how
Service & Support
ISO / CE

NeuroMove NM900 - Beroerte CVA Ruggenmergletsel

NeuroMove NM900 - Beroerte CVA

De NeuroMove NM900 werd in eerste instantie ontwikkeld voor de revalidatie na een CVA (beroerte). CVA / beroerte is de belangrijkste indicatie, maar EMG-gestuurde-Spierstimulatie is ook zeer effectief bij andere indicaties, waarbij spieropbouw, atrofie(preventie) en bewegingsbereik centraal staan en eventueel een cognitief leerproces van belang is.

De NeuroMove NM900 kent een speciale instelling voor de revalidatie na ruggenmergletsel.

De NeuroMove NM900 biedt een unieke combinatie van EMG en EMS. Het apparaat kan zeer geringe potentialen meten en bewerkstelligt een spiercontractie steeds wanneer de EMG-drempelwaarde wordt overschreden. Bijzonder is, dat de drempelwaarde zich automatisch aanpast aan het prestatievermogen van de patiënt. De sterke concentratie op een beweging/contractie wordt fysiek beloond door spierstimulatie en leidt aldus tot een optimaal biofeedback effect.

De effectiviteit van de NeuroMove-methode is in diverse klinische studies aangetoond.

De NeuroMove NM900 heeft een gebruikersvriendelijk, menugestuurde display en is zeer eenvoudig te bedienen. Zonder inschakeling van EMG kan het apparaat tevens als geavanceerde functionele spierstimulator worden gebruikt.

Naast de instructie, begeleiding en controle door de fysiotherapeut kan de therapie uitstekend thuis worden toegepast. In combinatie met traditionele therapie wordt een optimaal effect bereikt.


Indicaties: CVA (beroerte), ruggenmergletsel, versterken van de spieractiviteit, verminderen van atrofie, herstel of bevordering van de communicatie tussen perifere zenuwen en het centrale zenuwstelsel.
 

...